BANDCOACHING SONGWRITING : Jeroen Habraken

Jeroen Habraken : Schijndelaar, multi-instrumentalist, componist, producent.

Al vanaf zeer jonge leeftijd lessen gevolgd aan de muziekschool. Al vroeg in de betere coverbands aan het meespelen : Sticks 'n Bones, Checkpoint Charly, Rezult , Unkh, Kong Foo. Veel eigen werk, en covers.

Jeroen is ook een zeer verdienstelijk DJ/Producer van Mashups onder alias MadMixMustang. Vaak te horen op 3FM, ook in Canada en de USA.

Als DJ  / Musicus op Internationale festivals gestaan , maar ook dicht bij de deur : Harmonie St.Cecilia,  Paaspop Schijndel.

Jeroen ontwikkeld ook musical producties i.s.m. Ad Grooten ( pater Moeskroen ).

Opdrachtgevers : de Efteling, Duinrel, Toverland, Park Tivoli, uitgeverij Zwijsen.

Fallin remix van Alicia Keys gerealiseerd, samenwerking met Sjoerd van Bommel popwerk , Eric Vloeimans ( prom concert Schijndel ).

Nummer 1  I-tunes download top 40 met : zacht G Harde L.

U begrijpt dat wij SUPERTROTS zijn dat Jeroen zijn skills voor onze pop/rockmuzikanten inzet ! Welkom bij : POPBANDS BRABANT.

 

Gratis proefles BANDCOACHING SONGWRITING aanvragen »

TROMPET TROMBONE TUBA : Harm van Oss

Harm van Oss is jazzmuzikant en speelt al sinds zijn 10de jaar trompet. Met algemene muzikale vorming begonnen op blokfluit, maar wilde al snel door op trompet en volgde op de muziekschool lessen van Jo Schins. Ondertussen speelde hij in de Harmonie St.Cecilia en bij de Big Band Schijndel. Daar leerde hij swingen en improviseren. In 1990 begonnen  aan de vooropleiding en aansluitend studeerde hij jazz trompet aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Structureren, improviseren, luisteren, doceren, en heel veel spelen, van jazz tot klassiek. Masterclasses gevolgd van o.a. Eric Vloeimans, Markus Stockhausen en Toon de Gouw. In 1997 afgestudeerd als Docerend Musicus jazz trompet bij Charli Green.

Jarenlang getoerd in binnen en buitenland met bekende pop, jazzbands, en muziektheatervoorstellingen. Momenteel actief lid van Four  Bluezz. Leider van diverse koren en big bands.

Lesgeven is de grootste passie van Harm.  Trompet , trombone, en tuba.

Wij zijn SUPERTROTS dat Harm werkzaam is bij ons, een TOPPER !

Gratis proefles TROMPET TROMBONE TUBA aanvragen »

DRUMS : MARCEL SCHAKENRAAD

Voor onze drumlessen hebben wij gekozen voor samenwerking met Marcel Schakenraad. In zijn eigen ingerichte drumlocatie verzorgt hij ook de lessen voor muziekschool Brabant.

Marcel studeerde slagwerk aan het Rotterdams Conservatorium en behaalde in 1987 zijn diploma "docerend musicus".

Hij speelde in diverse bands met uiteenlopende stijlen. Met begeleidingsband "Greenlight Express" deed hij theatertours en concerten met vele artiesten.

Daarnaast geeft Marcel al ruim 25 jaar les. De lessen zijn voor alle leeftijden , van beginners tot gevorderden.

Wil je leren drummen of je huidige spel verbeteren, dan zijn goede begeleiding en persoonlijke aandacht onmisbaar.

De lessen zijn individueel, zodat je in je eigen tempo je talent kunt ontwikkelen. Naast het aanleren van een goede techniek staat meespelen met muziek centraal.

Dus sla je slag bij Muziekschool Brabant met Marcel !

Gratis proefles DRUMS aanvragen »

GITAAR, BANDCOACHING : Erik Verberne

Erik Verberne , afkomstig uit een zeer muzikale familie was al op zeer jonge leeftijd erg geboeid door de gitaar en het gitaargeluid. Autodidactisch heeft Erik zich in het begin ontwikkeld, om vervolgens te gaan studeren aan het Fontys Conservatorium, bij top docenten !

Funk soul jazz pop rock , het zijn bekende muziekstijlen waarin Erik veel ervaring heeft opgedaan in diverse verschillende bands. Met al deze speelervaring en afgestudeerd aan de rock-academie / conservatorium  hebben we met Erik een bevlogen enthousiaste deskundige docent, die jullie allemaal, jeugdige, jongeren,  beginner , gevorderde , graag les wil geven !

Gratis proefles GITAAR, BANDCOACHING aanvragen »

KEYBOARD, PIANO, ACCORDEON, BANDCOACHING : LUCIEN MARTIN ( SCHEVERS )

Op  8 jarige leeftijd begonnen met AMV, op 10 jarige leeftijd gestart met El.Orgel-lessen, daarna piano-lessen. Op 16jarige leeftijd aangenomen op het  Brabants Conservatorium.In 1992 afgestudeerd voor : keyboards,piano,el.orgel, en facultatief zang en accordeon. Het voeren van de titel : Baccalaureus in de muziek is een feit !

En inmiddels al 40 met de muziek bezig : oprichter/eigenaar van Muziekschool Brabant, en Muziek & Entertainmentbureau DMF ( Dynamic Music Facilities ),zelf lesgeven, vele vele optredens solo en in verschillende ensembles, studiowerk, componeren, zingen, jureren bij muziekexamens etc....

Lesgeven verveelt NOOIT, je bent bezig met muziek en mensen.Als je jongeren en volwassenen ziet genieten van de klanken die ze zelf kunnen produceren,dan krijg ik daar energie van. Dan denk ik : wat een machtig beroep mag ik toch uitoefenen. ( voor mij hoeft er geen pensioenleeftijd te zijn.....keep the music rolling !! )

Lucien is als docent inzetbaar voor : keyboard,piano,accordeon lessen en bandcoaching

Gratis proefles KEYBOARD, PIANO, ACCORDEON, BANDCOACHING aanvragen »

GITAAR, BASGITAAR, BANDCOACHING : ERIK VERHOEF

Erik Verhoef is een zeer veelzijdig gitarist. Zijn achtergrond is Flamencogitaar, de meest virtuoze gitaarstijl die er is.Hierin studeerde hij in 2003 af aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam, waar hij les volgde bij de legendarische gitarist Paco Peña. 

Erik woonde in Sevilla, waar hij studeerde aan de Fundación Cristina Heeren om de Flamenco nog meer uit te diepen.Naast Flamenco heeft Erik ook veel ervaring met andere muziekstijlen. Zo heeft hij voordat hij met Flamenco begon al enkele jaren klassieke gitaarlessen gevolgd,en speelde hij met een popband in het voorprogramma van de Dijk. Momenteel speelt Erik in verschillende ensembles wat hem super allround heeft gemaakt, en zeker het lesgeven ten goede komt !

Erik is inzetbaar als docent : flamenco,akoestisch, en elektrisch gitaar, alsmede voor bandcoaching.

Gratis proefles GITAAR, BASGITAAR, BANDCOACHING aanvragen »

CELLO : RITA ERNST KURTOS

Rita Ernst-Kurtos, wat feiten : Studie: Franz Liszt Academy of Music in Pécs (Hongarije) en de Robert Schumann Hogeschool in Düsseldorf (Duitsland) bij Rudolf Mandalka en Nikolaus Trieb.
Carrière: Freelance Celliste. Speel in het ensemble Duo Sine Nomine en het cellokwartet WIRIAVIER.

Rita is een vakbekwame docente met een berg aan ervaring. Daarnaast heeft Rita een zachte persoonlijkheid, en is het erg fijn om van haar les te hebben/krijgen.

Gratis proefles CELLO aanvragen »

ZANG : MARLY KERSTEN

Marly is een enthousiaste getalenteerde zangdocente met een brede interesse voor muziek.

Ze is inzetbaar voor individuele prive-zanglessen, maar ook op basisscholen voor koorprojecten en  AMV lessen.

Wij zijn als muziekschool Brabant supertrots dat Marly ons docententeam is komen versterken.

Met haar conservatorium opleiding en ervaring in de jazz,pop,musical,soul, en improvisatie zijn de lessen leuk en gevarieerd.

Ontdek samen met Marly je eigen stijl, en verdiep en verbreed jezelf, veel plezier !

Gratis proefles ZANG aanvragen »

MUZIEKTHEORIE COMPONEREN : LUCIEN MARTIN

Altijd al meer willen weten over muziektheorie in het algemeen of  akkoordenleer en hoe je nou een mooie pop of rocksong componeert ?    Lucien  bepaalt samen met jou een op maat gemaakt programma / cursus.

Dit zou een project kunnen zijn van een aantal weken, of desgewenst langer. Schroom niet vraag vrijblijvend voor meer informatie.

Gratis proefles MUZIEKTHEORIE COMPONEREN aanvragen »

SAXOFOON : PAUL VAN DEN OEVER

Paul studeerde docerend en uitvoerend saxofoon aan het Br.conservatorium, speelde als saxofonist bij theater VandenBulck mini-straat opera's, en is afgestudeerd als theatervormgever aan de academie voor beeldende vorming.

Paul heeft theater BOK opgericht, voorstellingen verzorgt bij theaterschool Picos,en Theater de Wildeman.

Daarnaast componeerde hij de muziek bij voorstelling Gilles i.s.m Don Quichote produkties en theater aan de Parade.

Uitvoerend bezig bij HBJAZZO, Trio Ristretto , en Comedy Orchestra the Hutspot.

Als leidinggevende werkzaam voor Bigband B-flat, ensemble Sax4fun. Paul is ism muziekschool Brabant werkzaam als saxofoondocent ! Daar zijn wij supertrots op, u zult begrijpen waarom :-).

Gratis proefles SAXOFOON aanvragen »

VIOOL : Anastasija Zvirbule

Anastasija bespeelt al vanaf haar 5de levensjaar de viool, en later is daar de piano bij gekomen. Op 7jarige leeftijd 1ste prijs op een nationaal vioolconcours. Lessen volgen op de Nationale Muziekschool voor getalenteerde Leerlingen. Daarna de Letse Rockschool, Conservatorium van Vilnius ( Litouwen ), Codarts Conservatorium Rotterdam. Master behaald met een 9 ,Summa cum laude  aan het Conservatorium, zowel Jazz,Rock Klassiek, Electr. Muziek, Pop. Volop actief als uitvoerend Artist op de Viool : Heineken Music hall, Philips Stadion, Extrema, Dance valley, pakhuis Rotterdam, la Rocca, Concertgebouw en Nationale Opera  Amsterdam, de Doelen, tal van steden/landen , Frankrijk, Spanje, Baltische staten, Rusland,  Kazachstan, Saoudi-Arabie, ver. Arabische Emiraten. Optredens met Miss Monica ,Funkerman, Vato Gonzales, Ronald Molendijk, Wally Lopez etc... U begrijpt dat u niet verder hoeft te zoeken voor een andere viooldocente :-)  Daarnaast is Anastasija ook gewoon een toffe meid, met veel passie voor lesgeven.

Gratis proefles VIOOL aanvragen »
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.