ZANG : Rosalie Ardts

Rosalie Ardts is in een muzikaal gezin geboren. Al op jonge leeftijd aan het zingen ,viool en piano spelen.

Begonnen aan de kunstacademie Illustratie & Animatie , maar  het was toch de muziek die de overhand nam.

In 2021 met onderscheiding afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij docent Andrew Richards. Momenteel nog bezig met een Master of Music aan het Conservatorium van Tilburg, en volop aan het concerteren in Nederland en Belgie.

Masterclasses gevolgd van o.a. : Jard van Nes, Raehann Bryce-Davis, John Noris, Alexander Oliver, e.v.a....

Rosalie haalt veel voldoening uit het lesgeven en het werken met mensen die ook een passie voelen voor het zingen. Klassiek, jazz, pop, drum&bass, techno, rock. Lesgeven is altijd maatwerk, en samen met Rosalie bepaal je welke muzikale weg je wilt gaan bewandelen. TROTS zijn wij op Rosalie dat zij haar kennis en kunde bij ons wil inzetten !

 

Gratis proefles ZANG aanvragen »

KEYBOARD PIANO : Lia van de Graaf

Lia was 6 jaar toen ze met muziektheorie en el.orgel lessen begon.

Op 15-jarige leeftijd aangenomen op het Brabants Conservatorium te Tilburg.

In 1992 haar diploma's behaald in el.orgel, keyboards, en piano. De titel : Bachelor of Music is een feit !

Vanaf 1992 met veel bezieling lesgeven in haar eigen lespraktijk. In 2009 Verstandelijk beperkte orkest St. MuzieXat opgericht en geleid. Vele optredens en theaterproducties mee verzorgd. Werkzaam als Koren en leerlingen  begeleidster.

Tal van zeer succesvolle showtime evenementen georganiseerd.

Vele invallessen verzorgd op verschillende muziekscholen, als examinator werkzaam bij muziekexamens.

En als grote hobby een  enthousiaste Zumba instructrice. Dansen op muziek.

U zult begrijpen, Lia ademt muziek. Music is her first love and will be her last !

 

Gratis proefles KEYBOARD PIANO aanvragen »

POPBANDS BRABANT SONGWRITING : Jeroen Habraken

Jeroen Habraken : Schijndelaar, multi-instrumentalist, componist, producent.

Al vanaf zeer jonge leeftijd lessen gevolgd aan de muziekschool. Al vroeg in de betere coverbands aan het meespelen : Sticks 'n Bones, Checkpoint Charly, Rezult , Unkh, Kong Foo. Veel eigen werk, en covers.

Jeroen is ook een zeer verdienstelijk DJ/Producer van Mashups onder alias MadMixMustang. Vaak te horen op 3FM, ook in Canada en de USA.

Als DJ  / Musicus op Internationale festivals gestaan , maar ook dicht bij de deur : Harmonie St.Cecilia,  Paaspop Schijndel.

Jeroen ontwikkeld ook musical producties i.s.m. Ad Grooten ( pater Moeskroen ).

Opdrachtgevers : de Efteling, Duinrel, Toverland, Park Tivoli, uitgeverij Zwijsen.

Fallin remix van Alicia Keys gerealiseerd, samenwerking met Sjoerd van Bommel popwerk , Eric Vloeimans ( prom concert Schijndel ).

Nummer 1  I-tunes download top 40 met : zacht G Harde L.

U begrijpt dat wij SUPERTROTS zijn dat Jeroen zijn skills voor onze pop/rockmuzikanten inzet ! Welkom bij : POPBANDS BRABANT.

 

Gratis proefles POPBANDS BRABANT SONGWRITING aanvragen »

TROMPET TROMBONE TUBA : Harm van Oss

Harm van Oss is jazzmuzikant en speelt al sinds zijn 10de jaar trompet. Met algemene muzikale vorming begonnen op blokfluit, maar wilde al snel door op trompet en volgde op de muziekschool lessen van Jo Schins. Ondertussen speelde hij in de Harmonie St.Cecilia en bij de Big Band Schijndel. Daar leerde hij swingen en improviseren. In 1990 begonnen  aan de vooropleiding en aansluitend studeerde hij jazz trompet aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Structureren, improviseren, luisteren, doceren, en heel veel spelen, van jazz tot klassiek. Masterclasses gevolgd van o.a. Eric Vloeimans, Markus Stockhausen en Toon de Gouw. In 1997 afgestudeerd als Docerend Musicus jazz trompet bij Charli Green.

Jarenlang getoerd in binnen en buitenland met bekende pop, jazzbands, en muziektheatervoorstellingen. Momenteel actief lid van Four  Bluezz. Leider van diverse koren en big bands.

Lesgeven is de grootste passie van Harm.  Trompet , trombone, en tuba.

Wij zijn SUPERTROTS dat Harm werkzaam is bij ons, een TOPPER !

Gratis proefles TROMPET TROMBONE TUBA aanvragen »

DRUMS : MARCEL SCHAKENRAAD

Voor onze drumlessen hebben wij gekozen voor samenwerking met Marcel Schakenraad. In zijn eigen ingerichte drumlocatie verzorgt hij ook de lessen voor muziekschool Brabant.

Marcel studeerde slagwerk aan het Rotterdams Conservatorium en behaalde in 1987 zijn diploma "docerend musicus".

Hij speelde in diverse bands met uiteenlopende stijlen. Met begeleidingsband "Greenlight Express" deed hij theatertours en concerten met vele artiesten.

Daarnaast geeft Marcel al ruim 3 jaar les. De lessen zijn voor alle leeftijden , van beginners tot gevorderden.

Wil je leren drummen of je huidige spel verbeteren, dan zijn goede begeleiding en persoonlijke aandacht onmisbaar.

De lessen zijn individueel, zodat je in je eigen tempo je talent kunt ontwikkelen. Naast het aanleren van een goede techniek staat meespelen met muziek centraal.

Dus sla je slag bij Muziekschool Brabant met Marcel !

Gratis proefles DRUMS aanvragen »

GITAAR, BANDCOACHING : Erik Verberne

Erik Verberne , afkomstig uit een zeer muzikale familie was al op zeer jonge leeftijd erg geboeid door de gitaar en het gitaargeluid. Autodidactisch heeft Erik zich in het begin ontwikkeld, om vervolgens te gaan studeren aan het Fontys Conservatorium, bij top docenten !

Funk soul jazz pop rock , het zijn bekende muziekstijlen waarin Erik veel ervaring heeft opgedaan in diverse verschillende bands. Met al deze speelervaring en afgestudeerd aan de rock-academie / conservatorium  hebben we met Erik een bevlogen enthousiaste deskundige docent, die jullie allemaal, jeugdige, jongeren,  beginner , gevorderde , graag les wil geven !

Gratis proefles GITAAR, BANDCOACHING aanvragen »

KEYBOARD, PIANO, ACCORDEON, : LUCIEN MARTIN ( SCHEVERS )

Op  8 jarige leeftijd begonnen met AMV, op 10 jarige leeftijd gestart met El.Orgel-lessen, daarna piano & keyboardlessen. Op 16jarige leeftijd aangenomen op het  Brabants Conservatorium.In 1992 afgestudeerd voor : keyboards,piano,el.orgel, bandcoaching en facultatief zang en accordeon. Het voeren van de titel : Baccalaureus in de muziek is een feit !

En inmiddels al 43 jaar met de muziek bezig : oprichter/eigenaar van Muziekschool Brabant, Popbands Brabant , en platenlabel Stuckmusic.   Optredens solo en in verschillende ensembles, nationaal en Internationaal. Studiowerk, componist, tekstdichter.

Lesgeven verveelt NOOIT, je bent bezig met muziek en mensen.Als je jongeren en volwassenen ziet genieten van de klanken die ze zelf kunnen produceren,dan krijg ik daar energie van. Dan denk ik : wat een machtig beroep mag ik toch uitoefenen. ( voor mij hoeft er geen pensioenleeftijd te zijn.....keep the music rolling !! )

 

Gratis proefles KEYBOARD, PIANO, ACCORDEON, aanvragen »

GITAAR, BASGITAAR, BANDCOACHING : ERIK VERHOEF

Erik Verhoef is een zeer veelzijdig gitarist. Zijn achtergrond is Flamencogitaar, de meest virtuoze gitaarstijl die er is.Hierin studeerde hij in 2003 af aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam, waar hij les volgde bij de legendarische gitarist Paco Peña. 

Erik woonde in Sevilla, waar hij studeerde aan de Fundación Cristina Heeren om de Flamenco nog meer uit te diepen.Naast Flamenco heeft Erik ook veel ervaring met andere muziekstijlen. Zo heeft hij voordat hij met Flamenco begon al enkele jaren klassieke gitaarlessen gevolgd,en speelde hij met een popband in het voorprogramma van de Dijk. Momenteel speelt Erik in verschillende ensembles wat hem super allround heeft gemaakt, en zeker het lesgeven ten goede komt !

Erik is inzetbaar als docent : flamenco,akoestisch, en elektrisch gitaar, alsmede voor bandcoaching.

Gratis proefles GITAAR, BASGITAAR, BANDCOACHING aanvragen »

MUZIEKTHEORIE COMPONEREN : JEROEN HABRAKEN

Altijd al meer willen weten over muziektheorie in het algemeen of  akkoordenleer en hoe je nou een mooie pop of rocksong componeert ?   Jeroen bepaalt samen met jou een op maat gemaakt programma / cursus.

Dit zou een project kunnen zijn van een aantal weken, of desgewenst langer. Schroom niet vraag vrijblijvend voor meer informatie.

Gratis proefles MUZIEKTHEORIE COMPONEREN aanvragen »
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor je inschrijving, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.